Exigim les obres d’ampliació i adequació del CIPFP Faitanar de Quart.

El govern del Botànic (PSOE i Compromís) aprovaren l’adequació i ampliació del CIPFP Faitanar per un import de 3.918.967,95 €. Unes obres a executar entre 2024 i 2027.

Ara, PP i Vox les volen eliminar. Des de Compromís Quart EXIGIM l’execució del Pla Edificant al nostre poble.

La nostra portaveu Rosa María García ha manifestat que: L’ampliació del nostre institut de Faitanar és irrenunciable, és una demanda de la Comunitat educativa. El Conseller Rovira diu que “si són necessàries les obres es faran”, així que confiem que complisca la seua paraula i es facen finalment les obres previstes.

El govern de Mazón (PP i VOX) ha anunciat retallades en el pressupost d’Educació

El govern del Botànic va realitzar més de 500 grans reformes i construccions de centres educatius, també a Quart de Poblet. Igualment, va deixar feta una planificació fins a 2027 d’actuacions en marxa i que ja s’estan tramitant. Ara, PP i Vox ho volen paralitzar i centenars d’obres corren perill de no realitzar-se per les retallades.