• Rosa Mª García

    Portaveu del Grup Municipal i regidora. Professional en màrketing i comunicació

  • Lluismi Campos

    Regidor. Cap de gabinet de Presidència de les Corts Valencianes.

  • Celia Díez

    Regidora. Professora de llengua estrangera en educació no reglada.

Què fem i què podem fer per tu?

Atenció a la ciutadania. Ens pots contactar directament per traslladar-nos qualsevol proposta, queixa o suggeriment que tingues sobre el nostre poble.

Informació i transparència. L’actual equip de govern no és molt exemplar quant a informació i transparència. Des de Compromís lluitem per millorar en estos indicadors.

Fiscalitzar l’acció de govern. Controlar les accions del govern local i denunciar qualsevol abús o irregularitat. També recolzar allò ben fet i sumar quan ens ho permeten…

Representativitat. Representem els vots obtinguts per Compromís a Quart. Som oposició real i alternativa de govern. Comptem amb el recolzament d’un col·lectiu de persones diverses, adherits i simpatitzants. Suma’t i participa!

Proposicions i mocions. Tenim la capacitat de presentar propostes i projectes que han de ser debatudes al Ple. Per exemple, hem aconseguit després de molts anys millores en l’horari de la Biblioteca Municipal.

Precs i preguntes. Tenim la potestat d’interpel·lar a l’alcaldesa i regidors sobre temes d’interés municipal. Fes-nos arribar les teues preguntes i propostes per millorar la nostra tasca.

Treball de legislatura. Ací podràs consultar tot el nostre treball a la legislatura.

Per qualsevol dubte, pots contactar-nos de diferents maneres. Tractarem tota la informació amb confidencialitat i ens posarem en contacte amb tu a la major brevetat.


Contacta amb nosaltres:

A la teua disposició:

  • Despatx municipal a l’Ajuntament (2a planta) de dilluns a divendres de 11 a 13h
  • Dimecres a la seu local de Compromís Quart , C/Pius XII, 1. de 17:30 a 20h