INFORMACIÓ DEL GRUP MUNICIPAL:
Gravació del Ple municipal celebrat a Quart de Poblet el 3 de desembre.
Breu resum:

– Pressupostos 2020. Un any més s’aproven els pressupostos municipals amb la majoria absoluta del PSOE, abstenció de Compromís i vot en contra de la resta de l’oposició. Pressupostos continuistes, còmodes, gens valents. L’equip de govern ha reconegut que malgrat el que s’aprove després faran i desfaran a través de les modificacions de crèdit.

Des de Compromís Quart hem presentat una sèrie d’esmenes per fer un pressupost més valent i que done resposta als problemes a que s’enfronta Quart: habitatge, mobilitat sostenible, patrimoni, millores al polígon industrial, etc. L’equip de govern ens diu que moltes d’aquestes propostes seran incorporades al llarg de la legislatura…

Només ens queda la funció fiscalitzadora, que no és poc, donada la manca de transparència i de marge de participació que observem.

– Pla Estratègic de Subvencions. Des de Compromís Quart valorem la feina i suport amb tot el gran teixit associatiu del nostre poble. Malgrat això, volem denunciar l’abús que es fa de decrets d’alcaldia i pagament de factures ad hoc que no es veuen reflectides en aquest Pla marc. Considerem que es podrien fer les coses d’altra manera, més transparent.

– Es dona compte de la resta de punts de l’ordre del dia.