“Hem d’afrontar l’Emergència Climàtica des dels municipis amb determinació i en positiu”

Maria Josep Picó, candidata número dos al Congrés per Més Compromís ha participat en l’acte central de campanya de Compromís Quart per afrontar les eleccions del #10N.

La Casa de Cultura de Quart ha acollit un acte participatiu, on s’ha debatut al voltant dels problemes i reptes que ens planteja el canvi climàtic.

Lluny del format típic de míting Maria Josep Picó, reconeguda periodista ambientalista, i que es presenta com a independent en la llista de Més Compromís per la circumscripció de València, ha aportat la seua visió al voltant de l’emergència climàtica, la gestió de residus, la ineludible transformació del sector energètic i el paper dels municipis i ciutadania. Ha reclamat en primer lloc un finançament just que permeta al segon Botànic poder posar en marxa les seues línies estratègiques referents al medi ambient.

Per altra banda, s’ha evidenciat la necessitat d’avançar en la conscienciació crítica de la ciutadania, des de les escoles, i com no, la força que tenim com a consumidors crítics i votants. L’acte ha finalitzat amb el compromís d’acudir a les urnes per tal d’aconseguir  que Maria Josep Picó assolisca un segon escó per fer més presents els nostres interessos a Madrid.