INFORMACIÓ DEL GRUP MUNICIPAL:

Gravació del Ple municipal celebrat a Quart de Poblet el 25 de febrer de 2020.

Breu resum:

– Es ratifica per unanimitat la sol·licitud d’ajudes econòmiques a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per millorar els polígons industrials.

– Es dona compte de diferents informes preceptius des de Tresoreria i Intervenció.

– S’aprova per unanimitat proposta del PSOE per implementar l’acció 1.1.3 del Pla d’Igualtat Municipal. Des de Compromís entenem que aquest treball s’hauria d’haver iniciat en 2018 amb l’aprovació inicial del Pla. “Más vale tarde que nunca”.

– PSOE rebutja la moció de Ciudadanos, moció secundada per la resta de l’oposició, de retransmetre i gravar els plens municipals. El regidor José Acosta justifica la seua negativa en termes de rendibilitat econòmica i audiències… A més, des de l’equip de govern es considera que la transparència i accés a la informació municipal és total.

—————————————————–

INFORMACIÓN DEL GRUP MUNICIPAL:

Grabación del Pleno municipal celebrado en Quart de Poblet el 25 de febrero de 2020.

Breve resumen:

– Se ratifica por unanimidad la solicitud de ayudas económicas al Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (IVACE) para mejorar los polígonos industriales.

– Se da cuenta de diferentes informes preceptivos desde Tesorería e Intervención.

– Se aprueba por unanimidad propuesta del PSOE para implementar la acción 1.1.3 del Plan de Igualdad Municipal. Desde Compromís entendemos que este trabajo se tendría que haber iniciado en 2018 con la aprobación inicial del Plan. “Más vale tarde que nunca”.

– PSOE rechaza la moción de Ciudadanos, moción secundada por el resto de la oposición, de retransmitir y grabar los plenos municipales. El concejal José Acosta justifica su negativa en términos de rentabilidad económica y audiencias… Además, desde el equipo de gobierno se considera que la transparencia y acceso a la información municipal es total.