En el últim ple de l’Ajuntament de Quart es va aprovar un nou plec per a la gestió del fem del nostre municipi. Ha costat un temps, però pensem que aquest és un canvi positiu per al nostre poble.

1️⃣ Canvi Indispensable dels Contenidors Actuals:

Durant els últims anys, hem documentat la difícil usabilitat dels contenidors actuals. Aquests contenidors, triats per l’anterior equip de govern, no estan pensats per a la ciutadania. Hem vist contenidors trencats, pedals que no funcionen, i dificultats en l’obertura de la boca del contenidor. Ens alegra veure que per fi podrem canviar el parc de contenidors, i que el nou model serà TRIAT PER LA CIUTADANIA.

2️⃣ Reducció de Molèsties i Sorolls:

El nou sistema de recollida prioritzarà l’ús de camions moderns i eficients energèticament, cosa que reduirà les molèsties (seran més silenciosos) per a la ciutadania i les emissions contaminants. Ens prenem seriosament el tema del reciclatge i hem vist de primera mà les molèsties dels contenidors actuals: difícils d’obrir, sovint amb pedals trencats, i amb un disseny que facilita l’acumulació de bosses de fem.

🔹 Lluita Contra el Canvi Climàtic:

En 2019, Quart de Poblet es va declarar en situació d’emergència climàtica. El nou contracte de fem tindrà un menor impacte en el clima gràcies a les millores tecnològiques, com l’ús de camions més moderns i/o elèctrics. Estem segures que el nou disseny dels contenidors, amb la participació i opinió de la ciutadania, unit a una nova flota de camions, farà de Quart una ciutat més neta i amb menys molèsties per al nostre veïnat.

Amb Compromís governant ens alegra veure que per fi es prenen mesures efectives per millorar la qualitat de vida a Quart de Poblet! 🌍💚

#GovernemQuart #QuartDePoblet #NousContenidors #GestióDelFem #CanviClimàtic #QualitatDeVida