Compromís Quart va participar i votà favorablement al Pla de Reactivació Econòmica aprovat al passat ple del 17 d’abril. Un milió i mig d’euros procedent del superàvit local i romanents de tresoreria.

Ara ens trobem que els 150.000 € (insuficients) per a autònoms i comerços o la campanya necessària per a promoure el comerç local provenen d’una retallada de 213.250 € amb la modificació del Pla Estratègic de Subvencions de 2020.

No estem d’acord i votem en contra.

No és moment de retallades, tot al contrari, hauríem d’injectar més liquidesa a particulars, comerços, entitats i associacions per dinamitzar i promoure l’activitat econòmica de Quart.

Mobilitzem el superàvit i els romanents. És hora de rescatar a les persones i no als bancs. #LesPersonesPrimer.

————————————————————–

Compromís Quart participó y votó a favor del Plan de Reactivación Económica aprobado en el pasado Pleno del 17 de abril. Un millón y medio de euros procedentes del superávit local y remanentes de tesorería.


Ahora nos encontramos con que los 150.000 € (insuficientes) para autónomos y comercios o la campaña necesaria para promover el comercio local provienen de un recorte de 213.250 €, con la modificación del Plan Estratégico de Subvenciones de 2020.


No estamos de acuerdo y votamos en contra.


No es momento de recortes, todo lo contrario, tendríamos que inyectar más liquidez a particulares, comercios, entidades y asociaciones para dinamizar y promover la actividad económica de Quart.

Movilicemos el superávit y remanentes. Es hora de rescatar a las personas y no a los bancos. #LesPersonesPrimer