Com a la pel·lícula “El dia de la marmota”, a Compromís Quart tenim la sensació que en alguns temes l’Ajuntament de Quart no avança.

En gener de 2017 ja vam denunciar l’estat del contenidor de les piles a la rotonda de la font i preguntarem pel seu manteniment. No tinguérem resposta. En gener de 2018 tornarem a preguntar i ara sí, es dignaren a contestar (obligació de l’Administració Pública) dient-nos que no havia cap sistema definit. Arribem a desembre de 2019 i tornem a denunciar l’estat del mateix contenidor, amb bateries per terra, totalment ple i en unes dates en què es consumeix gran quantitat de piles. I aquest és només un de tants exemples.

És una anècdota? Pensem que no. Són les piles, són els contenidors de fem i el sistema de recollida en un estat lamentable, són els MUPIs, aquestes pantalletes multimèdia enfront de la Biblioteca i a l’Avinguda Sant Onofre, que la major part del temps no estan en funcionament, en definitiva, una deixadesa recurrent en el manteniment i seguiment de moltes iniciatives interessants que requereixen una vertadera voluntat política i no només la foto inicial.

Per la nostra banda, a Compromís Quart seguirem a disposició de l’equip de govern i, abans de res, de tota la ciutadania i el nostre projecte polític. Seguim avançant.


Como en la película “El día de la marmota”, en Compromís Quart tenemos la sensación de que en algunos temas el Ayuntamiento de Quart no avanza.

En enero de 2017 ya denunciamos el estado del contenedor de las pilas en la rotonda de Azorín y preguntamos por su mantenimiento. No obtuvimos respuesta. En enero de 2018 volvimos a preguntar y ahora sí, se dignaron a contestar (obligación de la Administración Pública) diciéndonos que no había ningún sistema definido. Llegamos a diciembre de 2019 y volvemos a denunciar el estado del mismo contenedor, con baterías por el suelo, totalmente lleno y en unas fechas en que se consume gran cantidad de pilas. Y este es solo uno de tantos ejemplos.

¿Es una anécdota? Pensamos que no. Son las pilas, son los contenedores de basura y el sistema de recogida en un estado lamentable, son los MUPIs, estas pantallas multimedia junto a la Biblioteca y en la Avenida Sant Onofre, que la mayor parte del tiempo no funcionan, en definitiva, una dejadez recurrente en el mantenimiento y seguimiento de muchas iniciativas interesantes que requieren de una verdadera voluntad política y no solo la foto inicial.

Por nuestra parte, en Compromís Quart seguiremos a disposición del equipo de gobierno y, ante todo, de toda la ciudadanía y de nuestro proyecto político. Seguimos avanzando.