Des de Compromís i Sí que es Pot, hem demanat fer la I Fira del Llibre Alternativa, per la qual cosa, hem sol•licitat el permís convenient per eixir al carrer i poder-ho fer. La resposta per part de l’alcaldia ha estat remetre els acords del plenari. En els acords no es contempla la possibilitat de permetre una Fira del Llibre, encara que no genere despeses municipals, no sabem molt bé les raons. No obstant això, Compromís i Sí que es Pot Quart, no deixaran d’intentar-ho i mentrestant han llançat una iniciativa a les xarxes socials per tal de reivindicar la I Fira del Llibre a Quart de Poblet, aquesta iniciativa també ha contat amb el suport de Esquerra Unida de Quart.

El contingut de la iniciativa ha consistit a fer una cadena en Facebook :
“Llegir és créixer i hem de tindre la possibilitat de poder-lo fer al nostre poble, perquè fent cultura, fem poble. A través de les xarxes podríem commemorar el Dia del Llibre: regalem un llibre i que no es trenque la cadena!!!
Onofre…. et regale un llibre i et convide perquè tu faces el mateix i no trenques la cadena amb el compromís que a altra persona també li arribe el teu oferiment”. Aquesta cadena va alimentant-se amb més de 50 interactuacions
El diumenge al matí el virtual es va convertir en presencial i els que vam poder ferem lliurament del llibre a la nostra persona triada.
Amb aquestes accions revindiquem que es faça la primera fira del llibre a Quart de Poblet . Una fira del llibre és necessària no solament perquè els nostres llibrers puguen oferir les seues novetats sinó perquè una vegada a l’any els veïns de Quart de Poblet tinguen a l’abast de “sabatilla” una oferta de llibres rica en varietat i contingut.
Confiem que l’actual govern local reflexione i la negativa a la Moció presentada per Compromís Quart i recolzada per Si Es Pot al ple del 23 de Febrer , es convertisca en positiva i en breu a Quart de Poblet puguem gaudir d’una Fira del Llibre.

Fent cultura, fem poble. Sí a la I Fira del Llibre a Quart de poblet.