Moment inicial del ple d'ahir
Moment inicial del ple d’ahir

 

Continuem treballant des de la banqueta, amb energia i il·lusió.

Compromís Quart de Poblet presenta 2 mocions d’urgència que són són rebutjades en junta de portaveus, una  per recolzar el Sàhara en el 40 aniversari de la vergonyosa decisió del govern espanyol d’abandonar la seua província sahrauí(la presentàvem perquè la data d’aquest aniversari és abans del pròxim Ple) i, l’altra, per entrar al llista de pobles que opten de ser amfitrions de les Trobades en Valencià al nostre poble i no obstant això, es presentaran amb la intenció de ser  consensuades amb la resta de partits per al pròxim Ple ordinari del dia 24 de novembre. D’altra banda, Compromís Quart de Poblet portava al Ple una moció per recolzar les falles, perquè siguen declarades com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO i que el portaveu Xavi Torres per a cercar el consens.

Compromís Quart recolza clarament  constituir  una  comissió per a la creació d’una empresa pública i ens alegrem  que estiguen convidats a  participar  un representant de cada grup polític, sempre i quan açò es mantinga en el temps. Comprimís Quart va consensuar amb la resta de partits una moció amb motiu de la marxa estatal contra les violències de masclistes que tindra lloc el 7 de novembre.

Finalment, el nostre portaveu va realitzar un parell de preguntes i que van ser respostes insitu:

1/Preguntàrem si la ubicació del mercat  d’ocasió era definitiva o s’anava a cercar una ubicació diferent, mes cèntrica. I ens va contestar que “la ubicació havia sigut triada pels convocants i que era una situació transitòria per estudiar la seua plena legalitat, i si finalment es regularitzava se cercaria una nova ubicació”.

2/Preguntàrem si existia la possibilitat de veure el projecte de les noves pistes d’atletisme, (projecte subvencionat per la Diputació amb subvencions destinades per a obres sostenibles), aquest  projecte  ja circula per les xarxes i s’han vist en determinats organismes. A la qual cosa, el regidor d’Esports contesta que sí, sense cap problema i va ser ratificat per l’alcaldessa: que “les panells ” acabaven d’arribar i que ens les ensenyaran abans de posar-los.(Manera irònica: podrem veure’ls en un despatx? no seria més senzill ensenyar-nos la imatge digital o en paper…?

A les 22:15h, concloïa el Ple.