INFORMACIÓ DEL GRUP MUNICIPAL:
Gravació del Ple municipal extraordinari celebrat a Quart de Poblet el 27 de desembre.
Breu resum:

Únic punt de l’orde del dia:

– Aprovació inicial de la modificació de l’ordenança municipal de protecció i tinença d’animals de companyia inclosa la tinença d’animals potencialmente perillosos.
– Compromís Quart vota favorablement la modificació de l’ordenança que introdueix un sistema de mostres d’ADN per lluitar contra l’incivisme d’algunes persones propietàries de gossos. L’ordenança ha incorporat la pràctica totalita d’aportacions fetes per Compromís Quart. Igualment Compromís Quart informa al Ple que ha registrat un prec per l’adhesió de Quart al futur Refugi d’Animals mancomunat i presentat una moció per la creació d’una Mesa pel Benestar Animal.
__________________________________________________________

INFORMACIÓN DEL GRUPO MUNICIPAL
Grabación del Pleno municipal extraordinario celebrado en Quart de Poblet el 27 de diciembre.
Breve resumen:

Único punto del orden del día:

– Aprobación inicial de la modificación de la ordenanza municipal de
protección y tenencia de animales de compañía incluida la tenencia de
animales potencialmente peligrosos.
– Compromís Quart vota favorablemente la modificación de la ordenanza que introduce un sistema de muestras de ADN para luchar contra el incivismo de algunos dueños de perros. La ordenanza ha incorporado la práctica totalidad de aportaciones hechas por Compromís Quart. Igualmente, Compromís Quart informa al Pleno que ha registrado un ruego para la adhesión de Quart al futuro Refugio de Animales mancomunado y ha presentado una moció para la creación de una Mesa para el Bienestar Animal.