Aprofitant la sèptima Festa Estellés va tindre lloc de forma oficial la presentació del col•lectiu Jove de Compromís Quart de Poblet, el seu coordinador Jordi Lérida va convidar a Quique Castelló secretari General de Jóvens País Valencià Compromís a la nit d’Estellés a Quart de Poblet
Jordi ens diu “La creació del col•lectiu de Joves amb Compromís de Quart de Poblet suposa un pas endavant per a prendre la paraula al poble. Ningú millor que joves implicats com ara a escoles de pilota, les falles, la música; aturats, estudiants o amb els primers treballs, com per a defendre els drets i donar veu als que estan en la mateixa situació” i puntualitza que “Al contrari que en altres col•lectius polítics juvenils, ningú de nosaltres té més de 24 anys. Això ens dóna una visió preferent sobre les coses que ens preocupen als joves”.

I Quique opina que “Una nit d’homenatge a un poeta com Estelles és el moment perfecte per a tindre el punt de partida d’un col•lectiu de joves amb Compromís a Quart. És també la mostra de què els joves volem prendre la paraula”.

Quart de Poblet ja té un altra ferramenta dinamitzadora per als Jóvens.