Ajuntament Alaquàs 2016
Ajuntament Alaquàs 2016

En el ple celebrat aquest dimarts es va consensuar la moció presentada per PSOE relativa al dia Internacional de l’Orgull LGTB, evidentment Compromís Quart va recolzar aquesta moció, primer per la fi que es perseguia i segon per a guardar coherència amb la moció que vàrem presentar al maig del 2013. Podem parlar de reiteració per part del PSOE o ignorància de les mocions ja aprovades amb anterioritat, no obstant la reiteració summa i no resta.

El que si s’hauria de plantejar el govern local, és el compliment de mocions, ja que un dels punts de la moció presentada per CompromísQuart en el 2013 (per cert amb els vots favorables de PSOE i Ismael Valiente i amb els vots en contra del PP ) era que es penjarà la bandera de l’arc de Sant Martí en la façana de l’ajuntament i no s’ha portat a terme.

No entenem per què no es fa i perquè el PSOE no ha acceptat l’esmena que presentàvem a l’actual moció per a què es reprendrà l’acte simbòlic de penjar la bandera. L’objectiu únic d’aquesta acció, és donar-li més visualització i difusió a la commemoració del dia mundial contra l’homofòbia i la transfòbia. Almenys tenim el compromís de la sr. Alcaldessa de cercar una acció alternativa com podria ser la utilització del MUPI que hi ha al costat de la porta del mercat municipal.
Us deixem imatges dels acords de la moció aprovada en el ple d’ahir i de l’acta on van reflectits els acords aprovats en el ple del 2013, així com imatges de diferents ajuntaments de la comarca on s’ha penjat la bandera.

Moció acta 2013
Moció acta 2013

Mocio 2013 acta_2 Mocio 2013 acta_3