El ple aprova per unanimitat la moció presentada per Compromís Quart que demana més transparència en els contractes menors.

La bona gestió dels diners públics exigeix transparència, igualtat, publicitat, concurrència i la no discriminació en l’adjudicació de contractes.

Per açò pensem que encara que a la web de l’Ajuntament n’hi ha un apartat dedicat a la “compra menor” cal dotar-la de contingut; la publicació en ell de totes les activitats de contractació d’aquest tipus i que es done un termini per a la presentació de la documentació que per a aquesta activitat es requerisca.
Pot ser molt important (molt important per als industrials, per als comerços locals que podrien accedir a la informació i participar en igualtat de condicions) donar l’oportunitat d’accedir via web a un model per al seu emplenament i en el qual s’indicaria els licitadors l’objecte del contracte. Amb les sol•licituds rebudes l’Ajuntament impulsaria la creació d’una base de dades d’empreses i particulars on s’especifique la seua “capacitat”, així com els projectes presentats amb l’objecte d’informar-los de possibles activitats anàlogues futures susceptibles de contractació.

Compromís Quart treballarà perquè es porte a terme al més prompte possible.