IMG_5762
Rosa María García durant la seua intervenció

El dilluns 13 de juliol, a les 20:30h, va tindre lloc el primer ple extraordinari de la Nova legislatura on s’ha aprovat  l’organització de l’Ajuntament de Quart de Poblet.

Des de Compromís Quart, se li va sol·licitar al partit socialista PSOE, amb majoria absoluta en el Consistori, major comunicació i transparència cap als partits de l’oposició. Aquestes són les declaracions de Rosa María García, Regidora de Compromís: “Hui fa un mes del ple anterior, durant aquests 30 dies hem trobat a faltar informació, i agilitat, no tindríem per què haver-nos esperat a l’últim dia per a convocar-ho. En quant al tema de Regidories: Costava molt convocar-nos i dialogar sobre com havíeu pensat que anava a ser el repartiment, abans de traure-ho en premsa?, les coses poden fer-se millor i per açò deixe aquest suggeriment. Si us vanaglorieu de ser referent en un Govern Obert, ha de ser-ho tant a la ciutadania com cap a dins, cap a tots els que estem ací representant als ciutadans. Tots estem ací per a millorar el nostre poble i en conjunt podem fer-ho molt millor.

Us demanem que ens tingueu en compte. L’oposició representem a un 48% dels votants pel que creiem que estem en el nostre dret d’exigir informació actualitzada per a poder transmetre-la i explicar-la als nostres votants”.