A les primàries de Compromís per Quart de Poblet s’han presentat un grup de veïns, homes i dones, que volen participar en el canvi i la millora de la vida pública del nostre poble.

La majoria són persones que tot just ara s’han apropat al projecte de Compromís, amb il·lusió, amb ganes de treballar per construir un poble millor. La majoria tenen experiència en el món associatiu, d’altres són professionals d’àrees diverses i fins i tot un hi ha estudiant universitari… Però en tots els casos, s’han acostat a Compromís per aportar el millor de cada u per a dignificar la política i per construir el nostre poble des de la ciutadania.

Ells ja han fet el pas per posar-se al servei del poble. Però ara et toca a tu! Pots inscriure’t en el cens per participar en el procés de les primàries i decidir l’ordre de la llista. Perquè sens dubte, el projecte de Compromís serà decisiu en les properes eleccions i volem que sigueu vosaltres qui decidiu les persones que voleu que vos representen. Endavant, doncs! El futur de Quart de Poblet l’hem d’escriure entre tots! Participa!

primaries.compromis.net