Compromís Quart sol•licita a l’Aj. de Quart de Poblet que comence el procediment sancionador a Aigües de València

Compromís Quart ha sol·licitat a l’equip de Govern de Quart de Poblet (PSOE) que inicie, tal com contemplen el plec de clàusules administratives que regeix el contracte de gestió i explotació del servei de proveïment de l’Aigua potable a Quart de Poblet, el procediment sancionador contra Aigües de València per incompliment dels terminis en les contestacions de les reclamacions presentades pels usuaris.

 

Compromís és coneixedor que s’han presentat diverses reclamacions en les oficines d’AVSA relacionades amb el canvi de comptadors telemàtics en el qual es va procedir a canviar el calibre contractat de 13 a 15 mm i que implica un sobrecost per al ciutadà. Passats més de 10 dies, aquestes reclamacions no han sigut contestades.

 

Segons el contemplat en la clàusula 12 del plec de prescripcions tècniques que regeix el contracte signat entre Aigües de València i l’ajuntament de Quart de Poblet, “el concessionari està obligat a contestar les reclamacions que li formulen per escrit els usuaris, en un termini no superior a 10 dies hàbils”.

 

Des de Compromís es demana al consistori que defense els drets dels usuaris del servei a Quart de Poblet, que òbriga el procediment sancionador i sobretot que inste a l’empresa contestar i donar solució pels canvis en els comptadors.

 

Des de Compromís també es demana a empresa i a l’equip de govern de Carmen Martínez que es corregisca aqueix canvi no autoritzat per les persones usuàries.

 

Arxivat en: Compromís Quart, Local, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *