Reciclatge Piles usades:

A principis del 2017, presentarem un sol·licita per rebre més informació sobre els contenidors de piles usades ubicats en el mobiliari urbà de Quart de Poblet. Vam formular aquesta pregunta a causa de la inquietud mostrada per la ciutadania davant el col·lapse d’aquestos contenidors.

Davant absència resposta, al Gener de 2018 hem tornat a preguntar al respecte. Ara si hem rebut una resposta: “que lo hacia una empresa de economía social y dado que las últimas semanas no lo habían gestionado el vacío de ellas( ¿¿) se contacta con otra empresa que gestiona el vaciado”.. ” no hay estipulada ninguna temporalidad”

Ara preguntarem qui s’encarrega d’avisar que cal buidar aquestos contenidors. Tot indica que el procediment no funciona correctament.

Les fotos 1 i 2 corresponen a Gener del 2017 i les fotos 3 i 4 són d’aquest Diumenge. Els contenidors continuen igual.

Continuarem treballant per a millorar aquest servici.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *