C/General Lobo cantonada amb Ejército del Aire
C/General Lobo cantonada amb Ejército del Aire

En el ple de febrer celebrat dimarts 23, Compromís Quart ha presentat dues mocions:

1/Moció Polígon.

2/Moció Fira del llibre.

Compromís Quart ha encès la metxa perquè es reprenga de forma activa i contundent la dignificació del nostre polígon, les nostres propostes resumides eren:

1/Dotar una partida pressupostària per a la zona industrial.

2/Que el CES puga participar i establisca preferències en la distribució d’una partida econòmica.

3/ Impulsar la recerca de subvencions a nivell autonòmic, estatal i europeu i subscriure Convenis associatius amb Entitats.

4/Que l’àrea de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Quart de Poblet amb la col•laboració del CES establisca els accions i reunions de treball pertinents amb els empresaris a poder donar resposta real als necessitats.

Una vegada debatut s’ha aconseguit incorporar el punt 1 i 4. Així com que se’ns informe d’una manera continuada i no parcial de les novetats i avanços per a adaptar la zona industrial a l’exigències que es demana des de la CHJ (Confederació hidrogràfica del Xúquer) i d’aquesta forma poder escometre una solució global.

Quant a la Primera Fira del Llibre s’ha rebutjat la nostra proposta amb els vots a favor de PP, Ciutadans i PSOE. Però hem provocat que es porte a terme el mes del llibre amb la possibilitat que els llibreters locals exposen dins de la mateixa biblioteca.

D’altra banda, per fi s’ha aprovat de forma consensuada la moció de suport perquè les falles siguen declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, que en el seu moment presente Compromís Quart i es deixe damunt de la mesa.

Un prec: que el gabinet de premsa treballe de forma professional i amb rigor …