Moció recurs d’inconstitucionalitat lleis de pobresa energètica i funció social de l’habitatge

Ahir presentàrem al plenari una moció conjunta amb el PSOE per a expressar el total rebuig a l’actuació del Govern Espanyol promovent recursos contra normes que protegeixen les persones més vulnerables afectades per una situació de pobresa energètica i manca habitatge. E instar al Partit Popular de la província de València, de la Comunitat Valenciana i d’Espanya a desistir immediatament en el procediment judicial pel qual s’ha interposat el recurs d’inconstitucionalitat contra la Llei 2/2017 de 3 de febrer, de la Generalitat per la funció social de l’Habitatge a la Comunitat Valenciana, a fi de donar el seu total suport a les famílies de Quart de Poblet que ho necessiten.

El PP va fer una replica tan fora de lloc com el mateix recurs d’inconstitucionalitat, dient al mateix temps que defensaven les persones de Quart de Poblet i votant en contra de la pròpia moció.

La moció resulta aprovada amb els vots a favor de Compromís, Si Se Puede i PSOE, l’abstenció de Ciudadanos i els vots en contra del PP.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *