Fa uns mesos el govern socialista va tancar l’adjudicació de la gestió de residus amb l’empresa SAV, aquesta nova adjudicació incloïa l’adequació dels contenidors i especialment la incorporació del 5° contenidor de fem orgànic.

Xavi Torres, portaveu de Compromís Quart, ha manifestat: “Des del nostre punt de vista no s’ha fet una bona planificació en aquesta adequació de contenidors, no entenem a què s’ha degut que no s’haja dut a terme una adequada campanya de sensibilització amb els diferents usos dels contenidors”, “si la corporació ja era coneixedora del fet que els nous contenidors anaven a ser instal·lats per primera volta al carrer d’un poble, tal volta haguera sigut més adequat fer una renovació parcial per barris i no una renovació en la totalitat”.

El resultat és que la zona dels contenidors de fem estan més bruts que abans a tot Quart de Poblet, amb les corresponents molèsties per a veïns i veïnes pels mals olors i brutíssima acumulada.

Des de Compromís Quart constatem un increment en la freqüència de pas dels camions que recullen el fem pal·liar els problemes ocasionats. Ens preguntem el sobre cost que tindrà per les arques municipals aquest fet.

Hem fet diferents preguntes i sol·lícites per tindre més informació sobre aquest tema, que pensem que afecta molt al benestar del veïnatge del poble.

Des de Compromís Quart, continuarem treballant per tractar que aquest tema es solucione l’abans possible.