AL MES DEL LLIBRE CONTINUEM DEMANANT LA FIRA DE QUART

Els organitzadors de la campanya per la “Primera Fira del Llibre a Quart de Poblet” volem manifestar que la programació d’activitats realitzada per l’ajuntament per al Mes del Llibre, encara que podem valorar positivament totes les activitats que hi ha, queda escassa de contingut per a un municipi com el nostre. El programa quedaria complet amb la inclusió d’una “Fira del Llibre” que comptara amb la participació de les sis llibreries i les associacions que recentment van presentar més de 800 signatures de veïnes i veïns del poble, sense oblidar-nos que municipis de la rodalia com Manises, Paterna, Alaquàs, Torrent, Alfafar, etc., sí que en tenen. Per no coincidir amb les activitats de la Fira del Comerç, que ja té un èxit consolidat al mes d’abril i maig, continuem proposant el 20 de novembre, dia del Llibre Valencià, per celebrar la nostra fira local.
EN EL MES DEL LIBRO SEGUIMOS PIDIENDO LA FERIA EN QUART
Los organizadores de la campaña por la Primera Feria del Libro en Quart de Poblet queremos manifestar que la programación de actividades realizada por el ayuntamiento para el mes del libro, aún valorando positivamente todas las actividades que hay, queda escasa de contenido para un municipio como el nuestro. El programa quedaría completo con la inclusión de una Feria del Libro que contase con la participación de las seis librerías y asociaciones que recientemente presentaron más de 800 firmas de vecinas i vecinos del pueblo, sin olvidarnos de municipios de alrededor como Manises, Paterna, Alaquàs, Torrent, Alfafar, etc., que sí la realizan. Para no solapar actividades con la Feria del Comercio, que ya tiene un éxito consolidado en el mes de abril-mayo, seguimos proponiendo el 20 de noviembre, día del “LLibre Valencià”, para celebrar nuestra feria local.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *