Compromís Quart lamenta la situació de molts solars a Quart de Poblet

 

Denunciem la falta de neteja i manteniment de diversos solars del municipi hi ha molts solars per tot el municipi que no es conserven de forma correcta per part dels propietaris. Especialment la situació de varis dels mateixos a les zones de la parada del metro  Faitanar i al voltant del carrer Reverendo Padre José Palacios.

Recordem que és obligació de les persones propietàries mantenir els solars en unes condicions òptimes que impedisquen que es convertisquen en abocadors o focus d’infecció i insectes que habitualment es produeixen en aquests espais urbans quan no es mantenen adequadament, evitar el risc que aquest tipus d’espais suposen per a la resta d’edificis adjacents i millorar l’aspecte estètic dels carrers.

Per tot això, instem a l’Ajuntament de Quart de Poblet al fet que s’entaule un diàleg amb els propietaris d’aquests solars per a la seua correcta conservació i en cas que això no siga possible es realitzen actuacions per assegurar el bon estat d’aquests terrenys.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *