Preguntes que Compromís Quart va fer a les comissions ( 13 de setembre del 2016)
Serveis socioculturals:
Preguntarem si ajuntament havia sol•licitat ajudes del SARC per subv. Audiovisuals
Vàrem fer un prec per a què es traslladara al consell d’esport la possibilitat del fet que les noves instal•lacions del parc recreatiu a on estan ubicades les pistes d’atletisme tingueren el nom de Miguel Angel.
Tornarem a preguntar per la “Cisterna” i ens varen contestar que estan encara esperant l’informe de conselleria

Servicis socials:

Preguntem per temporalitat per seleccionar empresa que gestione residencia: no hi ha un termini determinat per elegir alguna de les 5 empreses que és han presentat.

Urbanisme:

Demanem pas de vianants al carrer Reverendo Padre José Palacios
Demanem la possibilitat d’augmentar nombre de places per a persones amb diversitat funcional en l’entorn del cole Villar Palasi, ja que es tracta d’un cole d’integració.
Preguntem si la il•luminació que hi ha al nou Parc Esportiu a on estan ubicades les pistes d’atletisme respecten les subvencions “sostenibles” de la dipu. Ens contesten que són financerament sostenibles i no té res a veure amb la sostenibilitat de la pròpia obra.
Preguntem per Moli Real i ens diguen que va a poc a poc i que a la pròxima ens informaran millor.

Hisenda

-Preguntarem per la digitalització dels documents per treballar les comissions i els plenaris, buscant l’accessibilitat, la transparència real i sostenibilitat. Ens contesten que hi ha un grup de treball en això i que en una segona fase s’encarregarà de la modernització de l’administració.

Tornarem a preguntar per enregistrament dels plenaris i ens continuem dient que està treballant-se. I aprofitem per a proposar que de moment es pugen els àudios dels plenaris.

Festes: Compromís demana que ens passen info festes abans que siga pública a la ciutadania.
Preguntem que si és fa alguna valoració de les festes i si avaluen els resultats a posteriori, i l’elaboració del programa és d’alguna manera participatiu. Bartolome ens respon: “és participatiu per què les associacions participen i la memòria i avaluació és meua”
Demanem que es fiquen wc als grans concerts i ens diuen que prenen nota.