Més de 300 veïns i veïnes de Quart de Poblet vos heu inscrit en el cens per a votar en les primàries de Compromís i decidir l’ordre dels integrants de la propera llista electoral. Gràcies!

Confiàvem en els nostres veïns i heu superat les nostres expectatives. Ja ha començat el canvi a Quart i en sou responsables i col·laboradors necessaris. Només vos podem prometre treball, dignitat i compromís. Sentim que tenim més suport del nostre poble que mai i vosaltres tindreu els representats que decidiu a l’Ajuntament. A partir d’ara estem al vostre servei per canviar la política de Quart i treballar per tots i cada un dels veïns. Gràcies de nou!

Recordeu que les votacions seran la setmana que ve. Els dies 28, 29 i 30 es farà la votació per internet (rebreu un correu que vos explicarà tot el procediment). I el dia 31 es farà de manera presencial. Ja vos en donarem més detalls.

I tingueu en compte que no només podreu votar els candidats a l’Ajuntament de Quart sinó que també podreu decidir l’ordre de la llista dels candidats a diputats de les Corts. Endavant!