Compromís per Quart de Poblet ha començat a presentar per registre d’entrada una sèrie de preguntes a l’Equip de Govern de l’Ajuntament.

Aquesta nova iniciativa del grup sorgeix arran de la falta de respostes per part de l’equip de Govern, format per PSOE i EU, a les preguntes que els hem plantejat per altres vies.

Considerem que és necessari que l’Alcaldessa i el seu equip donen resposta als dubtes, inquietuds i preguntes que l’oposició planteja. Des de Compromís Quart només volem servir de vehicle perquè la veu dels veïns que es posen en contacte amb nosaltres arribe a l’Ajuntament.

De moment hem preguntat sobre la situació de la figura del cronista a Quart de Poblet, després de la pèrdua d’Amador Grinó, sobre les campanyes de promoció del valencià a la localitat i sobre els problemes que la ciutadania està detectant amb el servei d’aigua potable, en concret sobre la falta de pressió.

Ací teniu els enllaços a les qüestions presentades per registre d’entrada i a les quals demanem que se’ns responga per escrit. Si obtenim resposta, la compartirem amb vosaltres.

Preguntes sobre la situació de la figura del cronista de Quart de Poblet.

Preguntes sobre la preocupació de la població per la falta de pressió en el servei d’aigua potable.

Preguntes sobre les campanyes de promoció del valencià a Quart de Poblet.